Voiteluaineet ja kemikaalit

Toimitamme voiteluaineet ja kemikaalit suoraan varastoonne minne päin Suomea tahansa. Valikoimamme koostuu turvallisista ja laadukkaista tuotteista, joiden valmistajille on pitkä kokemus alalta ja luotettavuus sekä toimintavarmuus ovat huippuluokkaa.

Laadukkaat tuotemerkkimme ovat Shell ja Mobil, joista löytyykin monipuolinen valikoima ja laadukas vaihtoehto jokaiseen kohteeseen. Saatavilla myös Valvoline tuotemerkin voiteluaineet maailman vanhimmalta valmistajalta raskaalle kalustolle.

Toimitamme tuotteet urakoitsija- ja kuljetuskäyttöön sekä myöskin teollisuusvoiteluaineet. Metsäurakoitsijoille valikoimastamme löytyy teräketjuöljyt ja merkintävärit. Kemikaaliosastoltamme saat jäähdytinnesteet, Ad Bluen, lasinpesunesteet sekä pesunesteet kalustolle, valopetrolit, yms. Kaikki pakkauskoot litran purkista säiliöautoimitukseen

Laitteistot

Saat kauttamme myös voiteluaineiden käsittelyyn tarvittavat laitteistot. Laitteistot ovat laadukkaita tuotteita ja hyvä tekninen palvelu löytää tarpeisiinne soveltuvat laitteistot helposti. Voitelulaitteistot on mahdollista hankkia Shell voiteluaineiden ostosopimuksella ikiomaksi, ilman ylimääräisiä kuluja. Kysy lisää!