Yritys

Virtasalo Oy palvelee yritysten ja teollisuuden jatkuvasti vaihtuvia tarpeita ja laatuvaatimuksia, rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme toimii korkealaatuisten öljy-, neste- ja kaasumaisten tuotteiden tukkukauppana.

Valikoimiimme kuuluvat Shell, Mobil ja Valvoline -voiteluaineet. Ad Blue, kantourea, kemikaalit kaluston pesuun, teräketjuöljy metsäurakointiin, kaikki mitä tarvitaan. Myöskin erilaiset öljyn- ja kemikaalien käsittelylaitteet sisältyvät valikoimaan.

Polttoaineet toimittaa Kotimainen St1 Oy. Olemme toimineet yli 20-vuotta St1 Oy aluemyynnistä vastaavana ja vastuullisena tahona. Hoidamme yritysmyynnin Lapin, Pohjois-Pohjanmaan sekä Kainuun alueella. Valikoima käsittää erittäin laadukkaat polttoaineet sekä tankkauskortit St1 ja Shell asemille.

Nestekaasuissa yhteistyökumppanina on tietysti myös Kotimainen toimija, Oy Woikoski Ab. Tuotevalikoimassa on laadukkaat nestekaasutuotteet, tietysti hyvillä ehdoilla, jälleenmyyjille ja teollisuuteen. Palvelemme teitä Kemissä sijaitsevassa toimipisteessämme ja tarvittaessa tulemme myös mielellämme tapaamaan teitä. Meillä on alalta 40 vuoden kokemus, joten olet turvallisisssa käsissä ja ymmärrämme mitä pohjoisella alueella yrittäminen on ja mitä se vaatii.

Voiteluaine- ja kemikaalimyyntimme palvelee ja toimittaa tuotteet minne päin Suomea tahansa eli palvelemme tällä sektorilla valtakunnallisesti. Aina yhtä asiantuntevasti, mutta kilpailukykyisesti. Ammattitaitoinen myyntitiimimme löytää juuri oikeat ratkaisut ja tuotteet sinun tarpeisiisi, kilpailukykyisin ehdoin, ota rohkeasti yhteyttä! Saat kaiken saman katon alta, helppoa ja joustavaa!